Kedves meglévő és leendő partnereim!

Üdvözlöm a honlapomon, örömmel tölt el, hogy érdeklődik az idegennyelv-tanulás, nyelvi coaching és fordítás/lektorálás szolgáltatásaim iránt.

Herédi István vagyok, angol-német nyelvtanár. Az idegennyelvek iránti szeretetem már általános iskolában elkezdődött, majd a középiskolában folytatódva, mindennapjaim szerves részévé vált. Korábbi munkámból adódóan is szeretek emberekkel foglalkozni, így kézenfekvő volt számomra, hogy nyelvoktatással/nyelvészettel foglalkozzam.

Legfőbb küldetésem és célom, hogy a nyelvoktatás irányát a jogi és gazdasági környezet igényei mellett az egyénre szabva, az egyén igényeinek figyelembevételével célirányosan és hatékonyan határozzam meg. A nyelvoktatást modern, korszerű módszerek és eszközök segítségével tartom, melyek lehetővé teszik a képzésben részt vevő diák(ok) számára a beszéd- és nyelvtanközpontú egyéni módszerek alapján kidolgozott tananyag eredményes, tartós és felhasználható elsajátítását. Az oktatás és tréningek lebonyolításán kívül igyekszem a képzésekhez kapcsolódó szolgáltatások minél szélesebb körben történő bevezetésére és kibővítésére.

Folyamatosan törekszem arra, hogy partnereim tartósan elégedettek legyenek az oktatói tevékenységemmel, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetek az egyedi és sajátos nyelvtanulási módszerekre. Mindent megteszek a megrendelői igények maximális kielégítésére, melynek egyik fontos szegmense a flexibilitás/rugalmasság biztosítása. Fontosnak tartom a magas szintű, színvonalas, lelkiismeretes és humánközpontú képzések és fordítások biztosítását megrendelőim részére.

Az oktatást megelőzően kiemelkedően fontosnak tartom, hogy az adott ügyféllel, amennyiben az lehetséges személyesen vagy telefonon, illetve egyéb telekommunikációs alkalmazáson keresztül felvegyem a kapcsolatot és egyeztessünk jövőbeli elképzeléseit és céljait illetően. A humánközpontú oktatás révén eltökélt célom, hogy minden egyes emberből a lehető legtöbbet hozzam ki és így a partner használható nyelvtudás birtokába kerüljön.