A nyelvi coaching nagymértékben elősegíti a képzés hosszú távú sikerességét, egy olyan egyedi szolgáltatásról van szó, ahol a nyelvi coach támogatja a nyelvtanulót abban, hogy az általa kitűzött célt a lehető legrövidebb idő alatt elérje. A nyelvi coaching egy olyan mankó a nyelvtanulóknak, ahol a professzionális nyelvoktatást ötvözik a coaching technikákkal. Növekszik az önbizalom, magabiztos, sikeres lesz a nyelvtanuló.

Sokan többszöri próbálkozás után is úgy érzik, hogy kudarcot vallottak a nyelvtanulásban és úgy érzik képtelenek megtanulni egy idegennyelvet, melynek hátterében általában valamilyen blokk, negatív, kellemetlen nyelvtanulási „élmény” áll. A coach feladata, hogy ezeket a blokkokat feloldja, a nyelvi akadályok feltárásával és az azokra tett megoldásokkal, kiemelve az egyén erősségeit. A célok, prioritások meghatározás között szerepelhet pl. sikeres nyelvvizsga, sikeres állásinterjú, sikeres prezentáció, sikeres üzleti út külföldön, sikeres kommunikáció nyári/téli vakáció során stb.

Tapasztalataim azt mutatják, hogy azok a diákjaim, akik igénybe veszik nyelvi coaching szolgáltatást, a jövőben más kurzusokon sikeresen és hatékonyan tudják alkalmazni a nálam megszerzett tudást.

 

AJÁNLATKÉRÉS